Soffadirekt Studentrabatt – Upp till 15% rabatt på allt

Visa rabattkod
Visa rabattkod

Soffadirekt Studentrabatt

Prisvärda och snygga möbler för hemmets alla rum.

Möblerna som säljs hos SoffaDirekt är från egen design och produktion. Det resulterar i produkter med karaktär till riktigt bra priser. Inred ditt studentpalats med de senaste inredningstrenderna från SoffaDirekt. De erbjuder alla studenter upp till 10% Soffadirekt studentrabatt på hela sortimentet och det är alltid fri frakt!

Soffadirekt är en butik som specialiserar sig på att sälja högkvalitativa, bekväma möbler till förmånliga priser. De erbjuder ett brett urval av soffor, bord och stolar som passar de flesta hem och plånböcker.

Butiken har även Soffadirekt studentrabatt som alla kan ta del av, som upp till 10% rabatt på hela sortimentet eller specifika produkter. Studentrabatten gäller för alla studenter vid offentliga utbildningsinstitutioner som har ett giltigt ID. För att få nytta av denna rabatt behöver du bara visa ett giltigt student-ID och aktiveras via studentkortet.

Soffadirekt är det perfekta valet om du letar efter komfortabla möbler till rimliga priser!

Sortiment

SoffaDirekt har ett brett urval av produkter inom kategorierna soffor, sängar, utemöbler, matplats och textil. Sortimentet utökas dagligen med de senaste trendprodukterna, där vi designar och formger många av våra möbler själva. Inom kort kommer vi att lansera ytterligare kategorier, såsom belysning.

Soffadirekts sortiment riktar sig till alla som är i behov av möbler, där deras främsta målgrupp är kvinnor mellan 25-40 och medelinkomsttagare. De erbjuder marknadens bästa köpvillkor med gratis leverans på alla köp över 500 kr, leverans inom 2-6 dagar på alla lagervaror och öppet köp i 14 dagar.

Om du är student och letar efter prisvärda och snygga möbler är Soffadirekt det perfekta stället för dig. Med ett brett utbud av produkter i olika kategorier finns det något för alla. Dessutom erbjuder Soffadirekt alla studenter 10% Soffadirekt studentrabatt på hela sitt köp. Så vad väntar du på? Börja shoppa idag.

Handla med en Soffadirekt studentrabatt

Om du vill handla soffor och andra möbler från Soffadirekt billigare så kan du använda en Soffadirekt studentrabatt. Vi samlar alla aktuella studentrabatter och erbjudanden på ett och samma ställe för att underlätta för dig som handlar. Vårt mål är att göra din shoppingupplevelse roligare och billigare! Så ta en titt på vår sida nästa gång du är på jakt efter en Soffadirekt studentrabatt.