Sova rabattkod Juni 2023

Det finns 2 erbjudanden i Juni 2023


Butik

Sova

En bra dag börjar med en god natts sömn, heter det. I rätt säng sover du bättre och optimerar möjligheterna att vakna pigg och utvilad nästa dag. Det vet ...Sova rabattkod

En bra dag börjar med en god natts sömn, heter det. I rätt säng sover du bättre och optimerar möjligheterna att vakna pigg och utvilad nästa dag. Det vet de på SOVA, efter att ha arbetat med att erbjuda sängar åt svenska folket i över 27 år.

Sortiment

Sova säljer Sängar, Sängkläder, Sovrumsinredning, Bäddmadrasser, Täcken, Kuddar och Badrum. Förutom sängar så säljer de allt runtomkring sängen också: påslakan, täcken, kuddar, gavlar, sänbord mm.

Sängar

Sängen är den möbel vi använder mest av alla möbler i vårt hem, sett till antalet timmar. Den ska hålla i många år och den är också den möbel som faktiskt kan ha en direkt inverkan på hur vi sover och därmed hur vi mår.

Varumärken

SOVA väljer därför ut de varumärken på marknaden som de tycker håller högsta nivå inom sin respektive kategori och samlar dem på ett och samma ställe. De varumärken de valt att jobbar med är: Hästens, Carpe diem beds, Tempur, Jensen, Viking beds, BED, 24Sju, Lexington, Beachouse, Himla, Dirty linen, Engmo dun, Zebra Collection.