Willys Erbjudande – Upp till 50% rabatt

(0 recensioner)
0 Gånger Löstes In
308 Visningar


Om Willys

Willys är en kedja av livsmedelsbutiker som finns i Sverige, med platser över hela landet. Willys grundades 1975 av Lars Lundin i Göteborg och började som en liten livsmedelsbutik som hette LL’s Livs. Här kunde kunderna hitta varor som förvarades på pallar och såldes till otroligt låga priser.

Sortement

I dag är Willys-butikerna kända för sitt breda utbud av matvaror och heminredning. Med platser över hela Sverige är det lätt att hitta en Willys-butik i närheten för alla dina shoppingbehov. Förutom att erbjuda en mängd olika livsmedel som grönsaker, mejeriprodukter, snacks, konserver med mera, erbjuder Willys också kunderna ett sortiment av hushållsartiklar som tvättmedel, pappershanddukar, badrumsartiklar och rengöringsmedel.

På varje Willys-butik finns ett bageri i butiken där kunderna kan köpa nybakat bröd och bakverk. De kommer också att ha delikatessdiskar med nyskivat kött och ost samt sushibarer där man kan köpa sushirullar för att ta med sig ut eller färdiga bentolådor. Dessutom erbjuder många butiker ett brett utbud av färdiga måltider som smörgåsar eller sallader som kan köpas för att ätas i deras matplats eller tas med hem.

De som letar efter ekologiska eller miljövänliga produkter hittar dem också hos Willys! Alla butiker erbjuder en rad ekologiska alternativ som omfattar allt från basvaror som mjöl och socker till miljövänliga rengöringsmedel som tvättmedel och badrumsrengöringsmedel.

Sammantaget har Willys blivit en av de mest populära matvarukedjorna i Sverige tack vare sitt fokus på överkomliga priser samtidigt som de erbjuder högkvalitativa produkter som uppfyller varje kunds behov. Oavsett om du letar efter färska produkter och kött eller bara behöver några grundläggande hushållsartiklar, besök din lokala Willys-butik idag!

Specialerbjudanden

Willys-butikerna i Sverige erbjuder en rad olika specialerbjudanden och rabatter som kunderna kan utnyttja. Kunderna får rabatt på vissa produkter varje vecka, liksom specialerbjudanden om de köper i storpack eller handlar på nätet. De kan också använda sitt lojalitetskort för att få ytterligare besparingar på varor som de köper regelbundet.

Köparna får rabatt på allt från frukt och grönsaker till konserver, hushållsprodukter och rengöringsmedel. De som letar efter ekologiska alternativ kommer också att bli glada över att veta att Willys erbjuder rabatter på ekologiska livsmedelsprodukter och miljövänliga rengöringsmedel under hela året.

Utöver dessa veckospecialerbjudanden har Willys även kampanjer under högtider som jul och påsk där kunderna kan spara ännu mer pengar när de köper presenter eller dekorationer. Under julen hittar kunderna till exempel ofta rabatter på alla avdelningar, inklusive matvaror, heminredning, elektronik och mycket mer.

Handla online

För dem som föredrar att handla online är Willys en av de få dagligvarukedjor i Sverige som erbjuder gratis leverans för beställningar över 500 kr. Detta gör det enkelt för personer som bor i områden där det inte finns några fysiska butiker att ändå få sina matvaror från Willys. Kunderna får också tillgång till exklusiva erbjudanden när de handlar online, till exempel gratis gåvor vid köp eller rabatterade priser på utvalda varor.

Sammantaget har Willys-butikerna i Sverige något för alla! Oavsett om du letar efter veckospecials och rabatterade priser eller om du bara vill ha ett enkelt sätt att göra dina matinköp online, besök din lokala Willys-butik idag.

Visa rabatten