Triwa studentrabatt – Upp till 20% rabatt på hela köpet

(1 recension)

20% studentrabatt

Visa rabattkod
20%
23 Gånger Löstes In
574 Visningar


Triwa studentrabatt

Triwa är ett svenskt klockmärke som grundades för 11 år sedan. Deras mål är att omvandla synen på klockan som en statussymbol till en stilsymbol. Skaparna av Triwa är nyfikna, inspireras av ”något annat” och ställer sig själva alltid frågan om det är något de själva kunde tänka sig bära

De grundades 2007 av fyra klockintresserade vänner som ville göra en gemensam ansträngning för att förändra klockindustrin, som de ansåg var för fokuserad på status och precision. De startade varumärket TRIWA (Transforming the Industry of Watches) med syfte att avdramatisera klockan och göra den till en modern stilsymbol genom att kombinera klassiska silhuetter med skandinavisk kontemporär enkelhet.

Idag finns Triwa på 25 marknader med över 1200 återförsäljare och har tre produktgrupper; klockor och utöver klockor säljer de accessoarer som solglasögon och armband. Du kan dessutom köpa klockremmar i många olika material och färger. Design och produktutveckling skapas i deras kreativa studio, i centrala Stockholm, och följer samma gamla motto som de haft från första dagen: att enbart ta fram produkter de själva vill bära.