Trekronor Försäkring – Omdömen & Rabatter

(1 recension)

10% rabatt

Visa rabattkod
0 Gånger Löstes In
34 Visningar


Trekronor försäkring erbjuder ett brett spektrum av olika typer av personförsäkringar, som sjukvårdsförsäkring, livförsäkring och olycksfallsförsäkring. Deras mål är att ge kunderna det bästa skyddet på marknaden till riktigt rimliga priser.

Som användare till Trekronors försäkringsprogram kan man välja mellan tre olika nivåer:

  • Standard
  • Optimal
  • Premium

Standardpaket innehåller en livförsäkring som täcker hela familjen, inklusive barn.

Optimalpaket har samma skydd plus tillgång till sjukvårdsförsäkring för hela familjen.

Premiumpaket ger ytterligare skydd genom att erbjuda rikstäckande sjukvårdsförsäkring samt olycksfallsförsäkring för hela familjen.

Trekronors försäkringsprogram är väldigt flexibelt och man kan anpassa sitt försäkringspaket till sina specifika behov. De har även ett brett utbud av olika produkter som täcker allt från lågprisskydd till högre prisplaner, beroende på vad kunden önskar.

De erbjuder service 24/7 och levererar snabba och effektiva lösningar när det gäller skador, sjukdomar eller andra typ av problem. Alla ens försäkringar kan hanteras digitalt, så att man kan få de nödvändiga dokumenten online och dessutom ändra eller anpassa en befintlig försäkring.

Om du letar efter en prisvärd och flexibel personförsäkring oavsett om det rör sig om livförsäkring, sjukvårdsförsäkring eller olycksfallsförsäkring, ta en titt på vad Trekronors försäkringsprogram har att erbjuda. Med deras låga priser, goda skydd och högkvalitativ service kan du vara säker på att du får den bästa försäkringen som passar just dina behov.

Teckna eller ändra din försäkring

Teckna eller ändra din försäkring hos Trekronor Försäkring genom Swedbank och Sparbankerna. Använd bankkontor, internetbanken, mobilbanken eller kontakta dem över telefon för att snabbt och enkelt teckna en försäkring, få prisuppgift eller svar på försäkringsfrågor, som att ändra adress, omfattning eller säga upp försäkringen. Besök din banks webbsida för mer information.

Trekronor Försäkring samarbetar med Swedbank och 58 fristående Sparbanker som försäkringsförmedlare av deras sak-, person- och företagsförsäkringar. De ansvarar för all skadehantering och deras viktigaste uppgift är att ge bästa möjliga service till dig om något händer.

Privatkunder i Swedbank och Sparbankerna erbjuds försäkringar för boende (hem, villa, villahem, fritidshus, bostadsrätt) och fordon (personbil, lätt lastbil, husbil, husvagn, släp, snöskoter), samt arbetslöshets-, sjuk- och olycksfallsförsäkringar (gravid, barn, olycksfall). Produkterna paketeras i Bas och Plus, där Bas är en normal försäkring utan tilläggsförsäkringar och Plus inkluderar extra skydd som allrisk, resklar, hyrbil, assistans och flera produktfördelar.

Företagskunder erbjuds företagsförsäkringar, olycksfallsförsäkringar och fordonsförsäkringar (företagsbil, lätt lastbil för företag) av Trekronor Försäkring.

Om du behöver anmäla en skada och har tecknat en försäkring via Swedbank eller Sparbankerna, gör det på din banks webbsida eller via telefon. Lita på Trekronor Försäkring för alla dina försäkringsbehov och få den trygghet du förtjänar.