Tjäna pengar på din Blogg eller Hemsida

(1 recension)

Tjäna pengar på din blogg/hemsida

Visa rabattkod
0 Gånger Löstes In
1,121 Visningar


Tjäna pengar på din blogg eller hemsida via Tradedoubler

Tradedoubler tillhandahåller publicister med en marknadsledande affiliate-marknadsföringslösning. TD CONVERT gör det möjligt för publicister att generera ytterligare intäkter från deras webb.

Tradedoubler sammankopplar över 2 000 ledande varumärken med publicister från hela världen vilket öppnar upp för nya intäktskällor som generar tydlig avkastning.

Affiliate-marknadsföring är en typ av prestationsbaserad marknadsföring där återförsäljare ersätter en eller fler publicister (ibland även kallade ”affiliates”) för varje besökare eller kund som publicisten genererar genom publicistens egna marknadsföringsaktiviteter. Publicisten ersätts vanligtvis för en förbestämd aktivitet, såsom ett avslut, registrering för nyhetsbrev, nedladdning eller klick. Man kan säga att publicisten agerar som en outsourcad säljare för annonsören.

Vem som helst kan marknadsföra ett affiliate-program via sin webbsajt, nyhetsbrev, App, sociala media eller annan kanal. Du har den flexibilitet som krävs för att kontrollera vad som visas på din sajt. Tradedoublers client development team kommer att jobba med dig för att försäkra sig om att du är i kontakt med de program som är mest lämpade för din sajt.

Visa rabatten