Teknikmagasinet studentrabatt – 15% rabatt på hela köpet

(2 omdöme)

15% rabatt på hela köpet

Visa rabattkod
15%
3,020 har använt koden
10,420 har sett koden


Teknikmagasinet studentrabatt

Teknikmagasinet öppnade sin första butik 1989 och idag finns det över 117 butiker i Sverige, Norge och Finland. Teknikmagasinet har ett unikt sortiment av spännande, roliga men även prisvärda produkter inom teknik och hobbyområdet. Deras kända märkesvaror såväl som billigare alternativ. Två gånger om året ger Teknikmagasinet ut en väl tilltagen produktkatalog som presenter det aktuella sortimentet. Katalogen trycks i över 2 miljoner exemplar per år och läses av ca 3 miljoner människor.Fördelar att arbeta med teknikmagasinet:

  • Välkänt varumärke.
  • Fri frakt över 500 kr.
  • 30 dagars öppet köp oavsett om du handlar i någon av våra fysiska butiker eller i vår nätbutik.
  • Retur går att göra i samtliga butiker även köpr gjorda online.
  • Fyndhörna med roliga produkter till ritkigt bra priser.

Här hittar du Teknikmagasinet studentrabatter för dig som gillar tekniska lösningar. Inom kategorin teknik har vi rabatter på mängder av produkter som gör ditt liv lite enklare, bekvämare och roligare. Du kan effektivisera både studierna och vardagen med lite smarta lösningar.


Handla med en Teknikmagasinet studentrabatt

Om du vill handla teknik billigare så kan du använda en Teknikmagasinet studentrabatt. Vi samlar alla aktuella studentrabatter och erbjudanden på ett och samma ställe för att underlätta för dig som handlar. Vårt mål är att göra din shoppingupplevelse roligare och billigare! Så ta en titt på vår sida nästa gång du är på jakt efter en Teknikmagasinet studentrabatt.

Visa rabatten