Svenska Gummihuset rabattkod – 500 kr i däckbonus

(1 recension)

500 kr i däckbonus vid köp av 4 st däck

Visa rabattkod
500kr
51 Gånger Löstes In
1,272 Visningar


Svenska Gummihuset rabattkod

Svenska Gummihuset AB är sedan mitten av 90-talet marknadsledande återförsäljare inom däck och fälgar på internet/e-handel. Svenska Gummihuset AB har kontor och lager under samma tak i en modern fastighet i Eskilstuna. Detta medför smidighet samt stor flexibilitet när det gäller att montera och balansera kunders hjul, samt så fort som möjligt leverera varorna till kund. Svenska Gummihuset jobbar med stora inköp och har mellan 60.000 och 80.000 artiklar i lager.

Låga priser, Snabba leveranser & 24mån Räntefri Delbetalning. Svenska GummiHuset AB – Däck & Fälgar till hela Sverige! Svenska GummiHuset grundades 1991 och är sedan mitten på 90-talet marknadsledande e-handlare inom däck och fälgar i Sverige. Kontor, lager och distribution finns under samma tak i en modern fastighet i Eskilstuna. Detta medför smidighet samt stor flexibilitet när det gäller att montera och balansera kunders hjul, samt så fort som möjligt leverera varorna till kund. Omsättningen förväntas ligga på ca. 100 miljoner/2011.

Företaget

Svenska Gummihuset

Svenska GummiHuset har den mest avancerade Däck & Fälgväljaren på svenska marknaden. Den har en unik funktion där vi även rekommenderar vilka däck so ...

Visa alla rabattkoder