Soffadirekt studentrabatt – Upp till 15% rabatt på allt

(1 omdöme)

15% rabatt på hela sortimentet

Visa rabattkod
15%
3,219 har använt koden
10,369 har sett koden


Soffadirekt studentrabatt

Prisvärda och snygga möbler för hemmets alla rum.

Möblerna som säljs hos SoffaDirekt är från egen design och produktion. Det resulterar i produkter med karaktär till riktigt bra priser. Inred ditt studentpalats med de senaste inredningstrenderna från SoffaDirekt. De erbjuder alla studenter 10% i rabatt på hela sortimentet och det är alltid fri frakt!

SoffaDirekt har ett brett urval av produkter inom kategorierna soffor, sängar, utemöbler, matplats och textil. Sortimentet utökas dagligen med de senaste trendprodukterna, där vi designar och formger många av våra möbler själva. Inom kort kommer vi att lansera ytterligare kategorier, såsom belysning.

Soffadirekts sortiment riktar sig till alla som är i behov av möbler, där vår främsta målgrupp är kvinnor mellan 25-40 och medelinkomsttagare. Vi erbjuder marknadens bästa köpvillkor med gratis leverans på alla köp över 500 kr, leverans inom 2-6 dagar på alla lagervaror och öppet köp i 14 dagar.

Om du är student och letar efter prisvärda och snygga möbler är Soffadirekt det perfekta stället för dig. Med ett brett utbud av produkter i olika kategorier finns det något för alla. Dessutom erbjuder Soffadirekt alla studenter 10 % rabatt på hela sitt köp. Så vad väntar du på? Börja shoppa idag.

Handla med en Soffadirekt studentrabatt

Om du vill handla soffor och andra möbler från Soffadirekt billigare så kan du använda en Soffadirekt studentrabatt. Vi samlar alla aktuella studentrabatter och erbjudanden på ett och samma ställe för att underlätta för dig som handlar. Vårt mål är att göra din shoppingupplevelse roligare och billigare! Så ta en titt på vår sida nästa gång du är på jakt efter en Soffadirekt studentrabatt.

Visa rabatten