Skruvat.se rabattkod – 10% rabatt på ett helt köp

(0 recensioner)

10% rabatt på ett helt köp över 500 kr!

Visa rabattkod
10%
24 Gånger Löstes In
1,515 Visningar


Skruvat.se rabattkod

Skruvat.se säljer bildelar på nätet. Skruvat gör det billigare för dig att serva eller reparera din bil genom att erbjuda högkvalitativa bildelar av originalkvalitet till ett lägre pris än i vanliga butiker. Skruvat.se öppnade 2008 och har bildelar till Volvo, Saab, Volkswagen, Audi, Seat och Skoda.

Bra bildelar till skruvade priser
Utöver bra priser erbjuder Skruvat ett enkelt och bekvämt sätt att handla bildelar på. Webbshopen är öppen dygnet runt och när du väl bestämt dig för en vara så levererar Skruvat den direkt till dig eller närmaste utlämningsställe. Flera säkra betalningsalternativ i kombination med omfattande produktgarantier och en kompetent kundtjänst gör också att du kan känna dig trygg när du handlar på Skruvat.se. Skruvat arbetar med ledande grossister i Europa med så få mellanhänder som möjligt. Det tillsammans med att Skruvat inte har några stora butiker med mycket personal gör att Skruvat kan hålla ner våra kostnader och erbjuda dig som kund ett bättre pris.

Specialister på Volvo, SAAB, Volkswagen, Audi, Seat och Skoda
Skruvat har valt att specialisera oss på bildelar till Volvo, SAAB, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda och arbetar bara med ledande leverantörer till just dessa bilmärken. Kvalitet och pris är avgörande för Skruvat och de arbetar dagligen med att pressa deras priser och utöka deras service till dig som kund. Skruvats erbjudande har mottagits på bästa möjliga sätt varför de arbetar med att utöka sortimentet med fler reservdelar till andra bilmärken.