Smart bilförsäkring

(1 recension)

Smart bilförsäkring utan bindningstid

Visa rabattkod
0 Gånger Löstes In
3,464 Visningar


Paydrive bilförsäkring

Digital bilförsäkring – En smartare bilförsäkring utan bindningstid.

Genom en liten dosa som pluggas in under ratten bevisar du att du inte är en fartdåre. På så sätt kan du sänka din premie rejält. Du betalar månadsvis efter det faktiska användandet av bilen helt utan bindningstid eller uppsägningstid. Hela 83 % av de som provar Paydrive sparar varje månad.

Paydrive tycker inte att bilförsäkringen ska kosta lika mycket när bilen står parkerad som när den är ute och kör. Paydrive tycker inte heller att du som kör lugnt och kontrollerat ska betala lika mycket som en som kör snabbt och okontrollerat.

Med Paydrive går priset ner till minimum när bilen står parkerad. När du är ute och kör påverkar du premien genom din körstil. Om du inte alltid kör för fort behåller du ditt låga instegspris.

Det visar sig att de flesta därute är värd en lägre premie, utan att veta om det. För 8 av 10 som provar Paydrive sänker sin premie rejält. Samtidigt bidrar kunderna till säkrare vägar och en bättre miljö. Win Win

Via Paydrive-appen kan du följa din körning i realtid så att du alltid har full kontroll. Du får också tillgång flera användbara digitala tjänster: Körjournal, positionering av din bil, återkoppling på din körning. Nu behöver du aldrig mer undra över var du ställde bilen.

Testa själv om du också är värd en lägre premie. Är du inte nöjd kan du lämna utan bindningstid eller uppsägningstid.

Paydrive är ett digitalt bolag och kommunicerar endast via email sms.

I Paydrive kompletta helförsäkring ingår Bilboxen (dosan) trafikförsäkring, delkasko och vagnskada.

Visa rabatten