12% studentrabatt och prisgaranti

(0 recensioner)

12% studentrabatt och prisgaranti

Visa rabatten
12%
54 Gånger Löstes In
1,150 Visningar


MrJet studentrabatt

MrJet är en av Skandinaviens ledande nätresebyråer med ett stort utbud av flygbiljetter, hotell, hyrbilar och paketresor. MrJets affärsidé är att ge deras kunder mer resa för pengarna. Det ska vara enkelt, snabbt och tryggt att hitta och boka din resa via MrJet.

MrJets svensktalande kundservice består av ett team av resespecialister som hjälper dig med allt rörande både planering och bokning av din resa.

MrJets kundlöfte

Fler val – Med mer än 400 flygbolag och över 270 000 hotell har MrJet det bredaste utbudet av resekombinationer i världen. Därför kan MrJet alltid erbjuda dig det bästa alternativet för din resa.

Bättre priser – Spara upp till 15 % när du bokar flyg och hotell tillsammans. Med MrJets prisgaranti kan du vara säker på att du får din resa till det bästa priset. Dessutom får du ännu bättre hotellpriser när du registrerar dig för MrJets insider-priser.

Fler förmåner – Med MrJets bonusprogram MrJet Rewards kan du få upp till 5% i MrJet Rewards som du kan använda när du bokar hotell, samtidigt som du får gratis uppgraderingar, wifi, frukost och andra förmåner.

Visa rabatten

Företaget

MrJet

MrJet är en av Skandinaviens ledande nätresebyråer med ett stort utbud av flygbiljetter, hotell, hyrbilar och paketresor. MrJets affärsidé är att ge deras ...

Visa alla rabattkoder