MQ rabattkod – Upp till 50% rabatt på hela köpet

(1 recension)

Upp till 50% rabatt på hela köpet

Visa rabattkod
50%
35 Gånger Löstes In
1,336 Visningar


MQ rabattkod

MQ drivs av lusten att välja ut det bästa av stil och mode för man och kvinna. MQ finns till hands för en modeintresserad publik, och är en destination som sedan 1957 har hjälpt människor att hitta sin stil. MQ sfilosofi bygger på vad de kallar ”Selected diversity” – Vilket betyder att MQ befinner sig i den spännande kontrasten mellan utvalt och mångsidigt. Utvalt, MQ ställer höga krav på vad som är bra nog för att hamna i deras butiker. Mångsidigt, för att MQ trivs i en mix av kvalitetsvarumärken och starka personligheter. MQ vet att olika tillfällen kräver olika utryck. De finns här för att hjälpa dig som vill klä dig med stil, i vardag såväl som till fest. Alltid, och överallt. Unik rabattkod.

MQ är en av Sveriges ledande varumärkeskedjor

Genom en mix av egna och externa märken erbjuder MQ kläder för män och kvinnor med hög modegrad i attraktiva butiker. Butikskedjan omfattar idag cirka 120 butiker och ambitionen är att lansera MQ som den ledande modekedjan i Norden. MQ-aktien är noterad vid NASDAQ OMX i Stockholm sedan den 18 juni 2010. Huvudkontoret ligger i Göteborg och MQ har produktionskontor i Shanghai. MQ har en kundklubb med drygt 840 000 medlemmar.

Handla med en MQ rabattkod

Om du vill handla kläder billigare så kan du använda en MQ rabattkod. Vi samlar alla aktuella rabattkoder och erbjudanden på ett och samma ställe för att underlätta för dig som handlar. Vårt mål är att göra din shoppingupplevelse roligare och billigare! Så ta en titt på vår sida nästa gång du är på jakt efter en MQs rabattkod.

Visa rabatten