Minfot rabattkod – Upp till 50% rabatt

(0 recensioner)

Upp till 50% rabatt

Visa rabattkod
50%
2 Gånger Löstes In
1,134 Visningar


Minfot rabattkod

Minfot är ett familjeägt internetbaserad företag från Båstad som gör det enkeltför dig att köpa kvalitativa produkter för dina fötter och ökad livskvalitet. Med stora kunskaper om fötter och kropp erbjuder de produkter som ökar ditt välmående med hjälp av inlägg, sulor, stödstrumpor, fotvård, tofflor och skor. Kort sagt, Minfot hjälper människor att gå rätt och att gå skönt.

Minfots passion och vision

Minfot har en tydlig övertygelse. Våra fötter förtjänar mer uppmärksamhet! Fötterna bär oss genom livet. De tar oss genom vardagen och mot nya upplevelser och mål. Men våra fötter utsätts samtidigt för mycket hårda påfrestningar varje dag året runt. För varje steg vi tar absorberar fötterna kroppens tyngd och påverkar vår rörlighet. Vår hållning och hela vårt välmående. Därför är det en smart idé att bry sig om fötterna och unvestera i bra skor och sulor för ett bättre och skönare liv.

Minfot är ett företag med medarbetare som drivs av att hitta och erbjuda kvalitativa produkter som hjälper människor att gå rätt och gå skönt. Produkter som höjer människors livskvalitet och välmående.

Historia

Minfot startades 2011 av sjukgymnasten Cajsa Krikström. Efter sex år som legitimerad sjukgymnast drev Cajsa butiker inom hälsoprodukter innan hon bestämde sig att starta Minfot. Visionen var att göra det enkelt att, oavsett var man bor, ha nära till rätt kunskap och rätt produkter för sina fötter, starkare kroppar och bättre hälsa. Med ett genuint intresse för hälsa, kropp och själ är Cajsas vision att erbjuda Sveriges mest välsorterade webbutik med produkter som höjer livskvaliteten för människor i alla åldrar. Oavsett om det handlar om inlägg, sulor, stödstrumpor, fotvård, tofflor eller skor.

Handla med en Minfot rabattkod

Om du vill handla sulor och skor billigare samt göra dina fötter friska så kan du använda en Minfot rabattkod. Vi samlar alla aktuella rabattkoder och erbjudanden på ett och samma ställe för att underlätta för dig som handlar. Vårt mål är att göra din shoppingupplevelse roligare och billigare! Så ta en titt på vår sida nästa gång du är på jakt efter en Minfot rabattkod.