Mechanum rabattkod – Upp till 15% rabatt

(1 omdöme)

Upp till 15% rabatt

Visa rabattkod
15%
250 har använt koden
3,487 har sett koden


Mechanum rabattkod

Mechanum är en auktoriserad märkesverkstad för Saab, Opel, Volkswagen, Audi, Skoda, Volvo, Ford och BMW samt i Göteborg även Mercedes. Mechanum erbjuder alla typer av service, reparationer och garantiåtgärder för dessa märken – Mechanum har både mekanisk verkstad, plåtverkstad och däckverkstad.

Mechanum erbjuder bilreparationer, bilservice, bilvård, plåtreparationer, däckbyte, däckservice m.m. och finns i Göteborg och Malmö.

Mechanums mål är att förenkla och förbättra för alla bilägare. Mechanum ser varje uppdrag som en möjlighet att överträffa deras förväntningar. Därför arbetar Mechanum ständigt med att anpassa deras service utifrån bilägarnas vardag. Mechanum vill att deras verkstad ska vara lika flexibel som pålitlig så att Mechanum alltid kan tillgodose deras kunders behov.

En oväntad gest. Något kunden inte förväntade sig. För Mechanum är service så mycket mer än att bara fixa bilen och släcka lampor. Det är du som kund som behöver bra service. Detta är deras övertygelse.

Visa rabatten

Butik

Mechanum

Behöver du hjälp med en bilreparation eller service? Mechanum är bl a en plåtverkstad. Vi utför bilreparationer av många olika slag i Göteborg och Malmö ...

Visa alla rabattkoder