Matsmart rabattkod – 50 kr rabatt

(1 omdöme)

50 kr rabatt vid köp över 350 kr

Visa rabattkod
50kr
246 har använt koden
721 har fått koden

Matsmart rabattkod

Matsmart – Handla billig mat på nätet och minska matsvinnet.

Matsmart startade i december 2013 med den enkla idén att köpa in varor som annars skulle kastas – ofta helt i onödan – och sälja dem till konsumenter över hela Sverige till rejält sänkta priser med upp till 70-90% via webben och erbjuder nu en Matsmart rabattkod på 50 kr.

Unikt med Matsmart:

  • Överskottsmat med 20-90 % rabatt.
  • Leverans över hela Sverige.
  • Frakt 49 kr.
  • Leverans 2-5 dagar

Brett utbud av ekologiska varor.

Så som pasta, kaffe, läsk, godis, snacks mm.

Matsmart köper in varor som av olika anledningar inte kan säljas i de ”vanliga” affärerna. I stället säljs de till konsumenter över hela Sverige till kraftigt rabatterade priser. Och nu får du även en Matsmart rabattkod på 50 kr! Genom att handla på Matsmart gör du också något bra för miljön genom att bidra till minskat matsvinn. Hos Matsmart hittar du ett brett utbud av ekologiska varor, pasta, kaffe, läsk, godis, snacks – och mycket annat.

Matsmart mat

Matsmart köper in mat som annars hade slängts på grund av byten av förpackningar eller att bäst-före-datumet börjar närma sig. Matsmart vet att denna mat fortfarande är fullkomligt ätbar och vill bidra till minskat matsvinn. Därför säljer de den vidare för rabatterade priser. Gör ditt nästa storköp med Matsmart rabattkod för att spara pengar samt äta mer ekonomiskt och miljövänligt.

Använd en Matsmart rabattkod

När du handlar kan du ofta använda en Matsmart rabattkod för att handla billigare. Vi samlar rabattkoder, aktuella erbjudanden och kampanjer som du kan använda dig av när du handlar. Ta en titt bland våra många erbjudanden och spara pengar redan idag.

Visa rabattkod

Butik

Matsmart

Matsmart - Billig mat på nätet. Din fyndbutik för matvaror. Handla billig mat och spara pengar genom att fynda bland våra billiga och smarta klipp. Du sparar både pengar och på miljön när du handlar på Matsmart.

Butiken har fler kampanjer
Visa alla kampanjer