Upp till 15% studentrabatt

(1 omdöme)

15% studentrabatt på hårprodukter och skönhet

Visa rabattkod
15%
29 har använt koden
315 har sett koden


Lyko studentrabatt

Som student får du 15% rabatt hos Lyko! I Lykos sortiment hittar du ett stort urval av hår- och skönhetsprodukter. Fynda allt ifrån parfym, underkläder, smink, hårvård, professionell hudvård med mera. De är experter på hår och hudvård och med deras stora sortiment finns det något för alla hud och hårtyper. Lyko har lång erfarenhet och stor kunskap så att du ska få det allra bästa för just dig. De är dels ett hårvårdsföretag Lyko Online AB som också bedriver frisörsalonger med otroligt duktiga och modeintresserade frisörer. Både i salonger och online finns ett väldigt stort sortiment av olika hårvårdsprodukter.

Lyko är en av de främsta experterna på hårprodukter och hårvård på den svenska marknaden. Förutom en populär frisörsalongskedja finns även Lyko på nätet, där de vid sidan av hårvårdsprodukter även erbjuder kosmetika, underkläder och parfym. Företaget har långvarig erfarenhet av handel med hårvårdsprodukter, något som syns på de fina omdömena de har på både Pricerunner och Prisjakt. När du handlar på Lyko handlar du från inget mindre än passionerade experter inom hår.

Visa rabatten

Butik

Lyko

Lyko är experter på hår samt hudvårdsprodukter. I deras stora sortiment finns det något för alla och olika typer av hår. Lyko har lång erfarenhet och st ...

Visa alla rabattkoder