Lyko studentrabatt – 10% rabatt på hår- och skönhet

(0 omdöme)

10% studentrabatt på hårprodukter och skönhet

Visa rabattkod
10%
5 har använt koden
32 har fått koden

Lyko studentrabatt

Som student med Studentkortet får du 10% rabatt hos Lyko! I Lykos sortiment hittar du ett stort urval av hår- och skönhetsprodukter. Fynda allt ifrån parfym, underkläder, smink, hårvård, professionell hudvård med mera. De är experter på hår och hudvård och med deras stora sortiment finns det något för alla hud och hårtyper. Lyko har lång erfarenhet och stor kunskap så att du ska få det allra bästa för just dig. De är dels ett hårvårdsföretag Lyko Online AB som också bedriver frisörsalonger med otroligt duktiga och modeintresserade frisörer. Både i salonger och online finns ett väldigt stort sortiment av olika hårvårdsprodukter.

Här hittar du aktuella rabattkoder som du kan använda när du handlar på Lyko. Skriv in din rabattkod i kassan innan du slutför din beställning på Lyko.se. Registrera dig för Lykos nyhetsbrev och sms för att inte missa några erbjudanden eller kampanjer.

Visa rabattkod

Butik

Lyko

Lyko.se ger dig allt inom skönhet online. Hos oss kan du beställa skönhetsprodukter till riktigt bra priser och med fri frakt.

Butiken har fler kampanjer
Visa alla kampanjer