Lindex studentrabatt – Upp till 15% rabatt på allt

(1 recension)

15% studentrabatt

Visa rabattkod
15%
670 Gånger Löstes In
4,279 Visningar


Lindex studentrabatt

Lindex är en av Europas ledande modekedjor med cirka 480 butiker på 18 marknader. Deras affärsidé är inspirerande och prisvärt mode. Lindex sortimentet omfattar flera modekoncept inom dam-, barn- och underkläder för modeintresserade kvinnor. Använd denna studentrabatt från Lindex och spara pengar.

Mer än hälften av Lindex totala sortiment kommer från mer hållbara källor och Lindex arbetar dedikerat för att nå 80% år 2020.

Lindex erbjuder fräscht, femininint och uppdaterat mode tillgängligt online och i butik. Lindex skandinaviska arv influerar deras design och gör Lindex unika som internationell modekedja. För Lindex spelar det stor roll att deras kläder är välgjorda, passar perfekt, är prisvärda och tillverkade på ett hållbart och ansvarsfullt sätt.

Lindex sortiment inkluderar flera koncept under kategorierna Dam, Underkläder, Beauty och Barn. Där hittar du allt du behöver för att komplettera din egen och barnens garderob. Genom varje säsong, för varje tillfälle. Letar du efter något särskilt? Lindex har nyckelplaggen för en uppdaterad look. Från stilsäkra klänningar till jackor att bära över. Klassiska plagg mixade med mer avslappnade jeans och toppar för en cool och ledigt modern look. För dig som är student erbjuder Lindex en studentrabatt.

Företaget

Lindex

Lindex är en av Europas ledande kedjor inom modekläder med över 480 butiker i 18 olika länder. Deras affärsidé är att ha inspirerande och prisvärt kläd ...

Visa alla rabattkoder