Krediten som anpassar sig efter din ekonomi – Moank

(1 recension)

Krediten som anpassar sig efter din ekonomi

Visa rabattkod
0 Gånger Löstes In
1,101 Visningar


En schysst långivare – som bryr sig

Idén om Moank: En schysst långivare – som bryr sig om att hjälpa dig att ta kontroll över din ekonomi och få ordning på dina lån.

Det är så vi tänker. Vi vill hjälpa dig att göra din egen resa, uppmuntra dig att fatta kloka beslut. Hjälpa till att sporra, stötta och vägleda dig. Och belöna dig för varje steg du tar på vägen.

Målet är att dra vårt strå till stacken för att du ska förbättra din kreditvärdighet. Att göra dig till hjälte. Det vi kallar din kreditprofil. Allt enligt en enkel princip: Ju bättre du sköter dig, desto bättre blir också villkoren.

Så har vi räknat
Om du exempelvis lånar 20 000 kronor med återbetalningstid på 1 år är den effektiva årsräntan 29.90%. Nominell årsränta 26.45%. Månadsbetalningen kommer att vara 1 915 kronor och du kommer totalt ha betalat 22 980 kronor (1 915 kronor * 12 månader) när lånet är återbetalat. Det innebär en kostnad för krediten som uppgår till 2 980 kronor.

Visa rabatten

Företaget

Moank

Låna pengar på dina villkor. Moank är kreditgivaren som tror på dig. Sänk din ränta och få bättre villkor genom att samla poäng i Moanks förtroendepro ...

Visa alla rabattkoder