Klockor.nu studentrabatt – Upp till 15% rabatt

(0 recensioner)

Upp till 15% studentrabatt

Visa rabattkod
15%
348 Gånger Löstes In
1,845 Visningar


Klockor.nu studentrabatt

Klockor.nu ingår i AB Nymans Ur 1851, ett familjeföretag med lång erfarenhet av klockor och klockbranschen. Med fyra fysiska butiker i Sverige, där den första startade redan 1851 är vi ett seriöst och stabilt företag med AAA rating från soliditet. Klockor.nu är en auktoriserad återförsäljare för alla märken och produkter de säljer, såväl i butik som på webben. Alla klockor omfattas av garantier som ombesörjs av Klockor.nu.

Klockor.nu är av Rådet för E-handelscertifiering i Sverige en certifierad E-handlare. Allt för att Ni ska känna Er trygga när Ni handlar av dem. När du köper en klocka av Klockor.nu för minst 1.000 SEK ingår alltid en ettårig allriskförsäkring via Solid. Alla studenter kan få upp till 15% rabatt på ett köp hos Klockor.nu. Använd ditt studentkort för att aktivera rabatten.

De har skandinaviens största och modernaste urmakeri med den allra senaste utrustningen. Klockor.nu lagerför majoriteten av de klockor de säljer. De de inte själva har i lager har Klockor.nu oftast hemma färdiga för leverans redan nästkommande vardag då de köper in alla klockor via auktoriserade svenska eller skandinaviska generalagenter som representerar de märken de distribuerar.