Klockor.nu rabattkod – Upp till 50% rabatt

(1 recension)

Upp till 50% rabatt

Visa rabattkod
50%
6 Gånger Löstes In
609 Visningar


Klockor.nu rabattkod

Klockor.nu ingår i AB Nymans Ur 1851 som är ett familjeföretag med mycket lång erfarenhet av att tillverka klockor. Med fyra fysiska butiker i Sverige där den första startades redan 1851 är de ett seriöst och stabilt företag med ”AAA” rating från soliditet. Detta betyder att du kan handla fritt och vara säker på att de levererar så bra kvalitet som bara möjligt. också Du kan vara säker att du får det bästa möjliga service som möjligt. Klockor.nu är dessutom en auktoriserad återförsäljare för alla stora kända och mindre kända märken och produkter av klockor de säljer. Alla klockor så klart omfattas av garantier som ombesörjs av Klockor.nu.

Klockor.nu är av Rådet för E-handelscertifiering i Sverige en certifierad E-handlare. Allt för att du ska känna dig trygga när du handlar klockor. När du köper en klocka från Klockor.nu för minst 1.000 SEK så ingår det också en ettårig allriskförsäkring via Solid. <Glöm inte att använda vår rabattkod för att ett ännu bättre pris.

De har skandinaviens största, finaste och modernaste urmakeri med de allra senaste klockor och utrustningen. De har också ofta olika bra rabatter ch erbjudanden som du kan använda. Klockor.nu lagerför majoriteten av sina klockor som de säljer. De de inte själva har i lager har Klockor.nu oftast hemma färdiga för leverans redan nästkommande vardag och de köper in alla klockor via auktoriserade svenska eller skandinaviska agenter som representerar de märken de distribuerar. Sådu kan vara säker att din klocka kommer så fort som möjligt och du får den bästa möjliga service. Använd gärna vår Klockor.nu rabattkod och få ett riktigt bra pris.