Klockia rabattkod – 10% rabatt

(1 recension)

10% rabatt

Visa rabattkod
10%
237 Gånger Löstes In
1,581 Visningar


Klockia rabattkod

Klockia har funnits sedan 1946 och öppnade år 2008 sin första butik på nätet. Med stort intresse och lång erfarenhet kan Klockia idag erbjuda klockor från de flesta stora kända varumärken så som Certina, Tissot, Longines, Oris och Gucci som med sina klockor står för både kvalitet och utveckling i branschen för en överkomlig summa. Klockia har också ett stort urval modeklockor, så som Marc by Marc Jacobs, Skagen, Diesel, Fossil, DKNY, Michael Kors, Police och Emporio Armani. Använda vår rabattkod och få ett bra pris på alla klockor.

Även träningsklockor har sin plats i Klockias sortiment, träning ligger i tiden och bra utrustning erbjuder vi från Adidas, Casio och Suunto. Suunto har även ett brett sortiment av äventyrsklockor och hjälper dig att hålla koll på kompassriktningen, höjden och väderutsikten med hjälp av barometern.

Klockia har även klockmärkena från Sverige, Ezteem tillverkas i Schweiz och är man ute efter kvalitet och originalitet så är Ezteem ett självklart val. Om man istället söker livsstils-klockor så är Lambretta, SAS och Poseidon klockor med ursprung i Sverige.

Visa rabatten