Hunkemöller studentrabatt – Upp till 15% rabatt på hela köpet

(1 recension)

15% studentrabatt på hela köpet. Aktiveras via Mecenat/Studentkortet

Visa rabatten
15%
228 Gånger Löstes In
1,827 Visningar


Hunkemöller studentrabatt

Med Hunkemöller studentrabatt får du nu 10 % rabatt hos Hunkemöller, både i butik och online. Med ett sortiment innehållandes trendiga underkläder, sköna träningskläder, mysiga nattplagg och fantastiska badkläder och accessoarer är det enkelt att hitta sina nya favoriter till garderoben.

Hunkemöller, ett nederländskt företag, är Europas största underklädesmärke. Med över 4000 anställda och över 880 butiker i 16 länder är Hunkemöller ett företag i en snabb tillväxtfas. I Sverige har Hunkemöller över 25 butiker och fortsätter att expandera varje år.

Med sin alltid ökande närvaro på sociala medier är Hunkemöller ett starkt varumärke med över 1.5 miljoner fans på Facebook och 350.000 följare på Instagram. Förutom ett ökat fokus på TV. Hunkemöller erbjuder ett brett och spännande produkter.

Hunkemöllers målgrupper är shopping, kvinnor och modesidor. Utöver det är Hunkemöller alltid öppen för andra intressant målgrupper. Vid efterfrågan deltar vi även gärna med produkter priser till eventuella tävlingar.

Visa rabatten

Företaget

Hunkemöller

Vill du beställa underkläder online? Hela Hunkemöllers sortiment finns tillgänglig online. Från bh:ar och trosor till badkläder och nattkläder: du hittar ...

Visa alla rabattkoder