HM studentrabatt – 15% rabatt på hela köpet

(1 recension)

15% studentrabatt på hela köpet

Visa rabattkod
15%
9,942 Gånger Löstes In
27,644 Visningar


HM studentrabatt

Varumärket H&M erbjuder en bra studentrabatt på både mode och kvalitet på kläder på ett mycket hållbart sätt för kvinnor, män, tonåringar och barn.

Sortimentet inkluderar allt från glittriga galaplagg och exklusiva designersamarbeten till yogakläder i funktionsmaterial och basic vardagsplagg som inspirerar modefans världen över att hitta sin personliga stil. Här hittar du allt till både fritiden, jobb och vardagen. Använd gärna vår studentrabatt för att ta del av deras unika erbjudanden.

För HM-studenter erbjuder de 15 % rabatt på alla varor i HM-butiken under hela året. Men det bästa är att denna studentrabatt kan användas både online och i butik! Rabatterna tillämpas automatiskt i kassan när du använder ditt studentkort. Så se till att du alltid har det med dig när du handlar på HM.

Vad väntar du på? Börja shoppa nu och dra nytta av denna fantastiska HM studentrabatt.

Hållbart mode

H&M jobbar för en mer hållbar modeindustri. Därför kan du lämna in dina gamla kläder till dem i butiken i speciella boxar/korgar. Kläder som fortfarande kan användas säljs vidare och kläder som inte kan bäras omvandlas till andra produkter. Bland annat kan de vara en del av nya klädkollektioner.


Handla med en HM studentrabatt

Om du vill handla kläder och andra produkter från HM billigare så kan du använda en HM studentrabatt. Vi samlar alla aktuella studentrabatter och erbjudanden på ett och samma ställe för att underlätta för dig som handlar. Vårt mål är att göra din shoppingupplevelse roligare och billigare! Så ta en titt på vår sida nästa gång du är på jakt efter en HM studentrabatt.

Visa rabatten

Företaget

HM

Mycket har hänt sedan den första Hennes-butiken öppnade i Västerås 1947. I dag når H&M-gruppen modefans över hela världen! HM vill erbjuda mode och ...

Visa alla rabattkoder