Hangmatta studentrabatt – Upp till 10% rabatt

(1 recension)

Upp till 10% studentrabatt

Visa rabattkod
10%
30 Gånger Löstes In
580 Visningar


Hangmatta studentrabatt

Hangmatta har stor passion för bekväma kläder. De brinner för att ta fram just de plagg som blir din bekväma favorit i garderoben. Deras paroll “Feeling good looks good” handlar om just detta. Hangmatta tror att om du trivs i de plagg du har på dej kommer det även synas utåt. Bekvämt behöver inte vara slitet, fult och konstigt. Det kan istället vara kul, snyggt och inspirerande! Hoppas du blir inspirerad av vår hangmatta-stil du också.

Hangmatta jobbar med ett stort engagemang kring miljöfrågor och socialt ansvar. Deras skräddare äger sina egna maskiner – inget produceras i stora fabriker. All produktion sker under flexibilitet och frihet. De som jobbar med Hangmatta jobbar så mycket eller litet de själva känner för.

Hangmatta är mycket stolta över deras konstant växande fantasifulla sköna utbud. Och gör aldrig avkall på kundbemötande, god service och trygga villkor.

Förutom att Hangmatta finns på plats alla vardagar i veckan på Södermalm i Stockholm så svarar de på mail och telefon med kort svarstid och de lovar att Hangmatta alltid gör deras yttersta för att du ska känna dig nöjd med deras service.

Utan nöjda kunder har Hangmatta inte ett jobb att gå till. Det är något de är fullt medvetna om så förvänta er det bästa både i kvalitet och bemötande. Handla kläder ännu billigare med en studentrabatt från Hangmatta som ger dig 15% rabatt på hela sortimentet.

Företaget

Hangmatta

Vi är ett svenskt klädmärke som designar och producerar unik skön kläddesign, där komfort är i fokus. Sedan starten har vi växt och idag är vi fem pers ...

Visa alla rabattkoder