Hangmatta rabattkod – 10% rabatt på hela köpet

(1 recension)

10% rabatt på hela sortimentet

Visa rabattkod
10%
95 Gånger Löstes In
1,054 Visningar


Hangmatta rabattkod

Hangmatta har stor passion för just bekväma kläder. De brinner för att ta fram just de kläder som blir alltid din bekväma favorit i garderoben. Och nu får du 10% rabatt så att du kan köpa deras kläder till ett bra pris. Deras paroll “Feeling good looks good” handlar om just deras kläder. Bekvämt behöver inte vara slitet, fult, gammalt och konstigt. Det kan istället vara kul, snyggt och inspirerande! Hoppas du blir inspirerad av deras hangmatta-stil av kläderna också.

Hangmatta jobbar med ett stort engagemang kring miljöfrågor och socialt ansvar tar de också. Deras skräddare äger sina egna maskiner dvs inget produceras i stora fabriker. All produktion sker under flexibilitet, miljövänligt och frihet. De som jobbar på Hangmatta jobbar så mycket eller litet de själva vill. De har också ganska ofta olika kampanjer och erbjudanden så följ gärna oss för att ta del av dessa kampanjer i god tid.

Hangmatta är mycket stolta över deras konstant växande fantasifulla sköna utbud av kläder och gör aldrig avkall på kundbemötande, god service och trygga villkor. Förutom att Hangmatta finns på plats alla vardagar i veckan på Södermalm i Stockholm så svarar de på också mail och telefon med kort svarstid och de lovar att Hangmatta alltid gör deras yttersta för att du ska känna dig nöjd med deras service och kläder. Handla kläder ännu billigare med en rabattkod från Hangmatta som ger dig 10% rabatt på hela sortimentet.

Företaget

Hangmatta

Vi är ett svenskt klädmärke som designar och producerar unik skön kläddesign, där komfort är i fokus. Sedan starten har vi växt och idag är vi fem pers ...

Visa alla rabattkoder