Ginos rabattkod – Upp till 40% rabatt

(1 recension)

Upp till 40% rabatt

Visa rabattkod
40%
31 Gånger Löstes In
1,601 Visningar


Ginos rabattkod

Hos Ginos kan du hitta allt inom skönhetsvård på ett och samma ställe. Du hittar produkter för din kropp, din favoritparfym och kan också testa nytt schampo. Det hade börjat med 15 års erfarenhet från frisörbranschen och sedan blev det dags att ta steget och öppna en shop på nätet Ginos med det senaste inom kropp och hårvård.

Genom goda branschkontakter kan Ginos erbjuda dig ett brett utbud av prisvärda produkter från alla stora varumärken. I sortimentet hittar du allt du någonsin kunnat bara drömma om. Låt Ginos bli dinleverantör inom modern skönhetsvård.

Sortiment

I början bestod Ginos sortiment av hårvårdsprodukter som lagrades på hyllorna i salongen. De har alltid varit bra på att rekommendera och sälja schampo, balsam, stylingprodukter och stylingverktygen. Men deras kunder blev allt fler och ville ha allt mer. Då bestämde Ginos för att utöka sortiment och hyra ett lager där de är idag och har produkter från alla de mest kända varumärkena.

Ginos tänker utöka deras sortiment ytterligare med fler produkter inom hudvård, smink, parfym för att kunna bli din helhetsleverantör av skönhetsprodukter till marknadens bästa priser. Använd gärna rabatter för att få ännu bättre priser.