Footway studentrabatt – Upp till 15% rabatt på allt

(1 recension)

Upp till 15% studentrabatt

Visa rabatten
15%
1,474 Gånger Löstes In
4,648 Visningar


Footway studentrabatt

Footway – Sveriges närmaste skobutik, bara ett par klick bort som alla studenter gillar! De erbjuder kunden fri frakt, fri retur, 180 dagars öppet köp, prisgaranti, snabba leveranser, personlig service, ett brett utbud av skor till både kvinnor, män och barn och en mängd av olika studentrabatter.

Footway är ett gäng som har kul ihop och tycker att kunder är det bästa som finns. Det var så det började och det är så det kommer att fortsätta. Att de också älskar skor och har en lång erfarenhet av e-handel genom Footways resa med LensWay tror de inte är någon nackdel. Footway tycker att det ska vara enkelt och roligt att handla skor!

Hos Footway är det kunden som regerar. Alla skor som syns i webb-butiken finns på lagerhyllorna och eftersom de sköter lagret själva så gör Footway alltid deras yttersta för att kunderna ska få sina varor så fort som möjligt.

Visa rabatten

Företaget

Footway

Footway är Sveriges största skobutik, bara ett par klick bort! De erbjuder dig fri frakt, fri retur, 180 dagars öppet köp, prisgaranti, snabba leveranser, p ...

Visa alla rabattkoder