Flixbus – 15% studentrabatt

(0 recensioner)

15% studentrabatt

Visa rabattkod
15%
8 Gånger Löstes In
53 Visningar


Flixbus studentrabatt

Med FlixBus, en ung långdistans mobilitetsleverantör. FlixBus är också beroende av partnerskap med små och medelstora företag. Mer information finns på FlixBus.

FlixBus erbjuder:

  • Biljetter från 29 kr
  • Tillgång till det största bussnätverket i Europa
  • Gratis Wi-Fi ombord
  • Extra benutrymme
  • Eluttag ombord
  • E-biljett
  • Möjlighet att ändra bokningen upp till 15 minuter före avresa
  • Bagage ingår i priset
  • Grön och smart mobilitet för att uppleva världen

FlixMobility är en ung mobilitetsleverantör som har förändrat hur miljontals människor reser i Europa sedan 2013 via sitt varumärke FlixBus. Som en unik kombination av teknik-startup, e-handelsplattform och transportföretag blev FlixBus snabbt Europas största intercitybussnätverk, vilket hjälpte miljontals människor att nå sina destinationer med FlixBus studenrabatt. Under 2018 lanserades FlixTrain och utökade denna tjänst till järnvägsindustrin. Tack vare ett användarvänligt bokningssystem och omfattande dagligt ruttutbud erbjuder FlixMobility resenärer möjlighet att uppleva världen, oavsett budget, med FlixBus studenrabatt. Deras gröna bussar och fjärrtåg uppfyller de högsta säkerhets- och miljöstandarderna, vilket gör att de kan erbjuda ett hållbart, bekvämt och praktiskt alternativ till privat transport.

FlixTravel-upplevelsen: Vår väg till framgång

Vår framgång kan tillskrivas digitaliseringen av traditionella bussresor. Med tekniska framsteg som vårt e-biljettsystem, FlixBus-appen, gratis Wi-Fi ombord, GPS-spårning i realtid och ett automatiserat förseningshanteringssystem fortsätter FlixBus att revolutionera bussresebranschen. Genom smart nätverksplanering och dynamisk prishantering kan de erbjuda sina kunder de bästa möjliga erbjudandena med FlixBus studenrabatt. Deras FlixBus-nätverk är beroende av nära samarbete med små och medelstora företag och ofta familjeägda företag – deras regionala busspartners – som ansvarar för den gröna FlixBus-flottan. För driften av deras långväga FlixTrains samarbetar de med de mest framgångsrika privata tågoperatörerna i Europa. Genom dessa partnerskap möts FlixMobility-varumärkenas innovation och uppstartsanda med den traditionella industrins långvariga erfarenhet.

Från tysk start-up till Europas nr 1

FlixMobility grundades som start-up OflixBus av treunga entreprenörer i München med visionen att göra hållbara bussresor både bekväma och prisvärda. FlixBus lanserades officiellt 2013 efter avregleringen av bussmarknaden i Tyskland och blev snabbt ledande leverantör av långdistansresor i landet.

Handla med en FlixBus studenrabatt

Om du vill köpa biljetter och få andra erbjudanden från FlixBus till ett billigare pris kan du använda en FlixBus studenrabatt. De samlar alla aktuella rabattkoder, studentrabatter och erbjudanden på ett och samma ställe för att underlätta för dig som handlar. Vårt mål är att göra din shoppingupplevelse roligare och billigare! Så ta en titt på vår sida nästa gång du letar efter en FlixBus studenrabatt.

Visa rabatten

Företaget

Flixbus

Med FlixBus, en ung långdistans mobilitetsleverantör. FlixBus är också beroende av partnerskap med små och medelstora företag. Mer information finns på F ...

Visa alla rabattkoder