Upp till 15% studentrabatt på Boende

(1 recension)

15% studentrabatt på boende via vår länk

Visa rabattkod
15%
23 Gånger Löstes In
966 Visningar


Expedia studentrabatt

Välj bland tusentals hotell, flyg och hyrbilar i Sverige och utomlands! Expedia är den största onlineresebyrån i världen, så du vet att du är i trygga händer. Expedia med studentrabatt ger dig tillgång till fler än 510 000 bokningsbara hotell runtom i världen (boutiquehotell såväl som internationella hotellkedjor), över 400 flygbolag, ett brett utbud av hyrbilar och aktiviteter samt rabatt upp till 50%.

Genom att kombinera ett stort utbud av hotell och resor med specialistverktyg för att hjälpa dig att hitta rätt, hjälper Expedia resenärer att hitta och skapa resan som bäst matchar deras individuella preferenser.

Med Expedias prisbelönta appar för smarttelefoner, surfplattor och bärbar teknologi, kan kunder planera resor samt boka flyg och hotell när och var som helst. Expedias appar tillhandahåller verktyg som låter dig planera din resa och hantera dina bokningar. Du får dessutom kartor över flygplatsterminaler, notiser gällande utcheckningstider och flygstatus, kartor till ditt hotell och en rad andra funktionaliteter.

Visa rabatten

Företaget

Expedia

Expedia är en av världens ledande onlineresebyråer som befinner sig i över 31 länder. Expedia ger sina resenärer tillgång till fler än 510000 bokningsba ...

Visa alla rabattkoder