Dustin Home studentrabatt – Upp till 58% rabatt

(0 omdöme)

Upp till 58% studentrabatt

Visa rabattkod
58%
1 har använt koden
32 har fått koden

Dustin Home studentrabatt

Dustin home har cirka 200 000 IT-produkter till konkurrenskraftiga priser och med snabba leveranser. Som studentkund får du rabatt på stora delar av sortimentet och unika studenterbjudanden.

Studentrabatten hos Dustin varierar från vara till vara. Som student har du studentrabatt på nästan hela sortimentet, och nedan ser du den genomsnittliga rabattsatsen samt den maxrabatt du kan ta del av i varje segment.

Produktkategori, Genomsnittlig rabatt och Maxrabatt:
Datorer & surfplattor – 8 % – 50 %
Datorutrustning & tillbehör – 17 % – 58 %
Lagring & minneskort – 5 % -30 %
Skrivare & förbrukning – 7 % – 30 %
Telefoner & GPS – 9 % – 30 %
Ljud & bild – 5 % – 50 %
Kontor, hem & skola – 6 % – 23 %

Många kampanjer och Dustin Home rabattkod
Dustin Home har ofta bra erbjudanden och kampanjer som kan ge dig bra priser på dina produkter. De är t.ex. kända för sitt koncept Weekend Rush som ger dig extra bra priser under utvalda helger. Här på vår sida har vi samlat aktuella rabattkoder som du kan använda när du handlar.

Koden kopierar du och klickar dig vidare via länken till Dustin Homes nätbutik. Där plockar du ihop en korg med telefoner, högtalare, hörlurar eller vad du än vill ha. När du är nöjd går du vidare till kassan och anger din rabattkod i det dedikerade fältet och validerar den. Din rabatt dras då av slutsumman på ordervärdet.

Visa rabattkod

Butik

Dustin Home

Dustin är en av Nordens ledande återförsäljare av IT-produkter med tillhörande tjänster till företag, offentlig sektor och privatpersoner.

Butiken har fler kampanjer
Visa alla kampanjer