Disturb rabattkod – 10% rabatt + Fri frakt

(0 recensioner)

10% rabatt + Fri frakt

Visa rabattkod
10%
8 Gånger Löstes In
512 Visningar


Disturb rabattkod

Disturb klädbutik på nätet grundades i mars 2011. Till en början bestod deras sortiment av bara sällsynta kläder som sticker ut, till och med av vissa varumärken som Disturb hade ensamrätt att sälja. Under resans gång, har deras sortiment breddats ut till mer basic produkter också. Disturb erbjuder idag ett brett sortiment med nya intressanta varumärken för både kvinnor och män och med vår rabattkod får ett bättre pris.

Bland Disturbs produktkategorier hittar du även jeans för både män och kvinnor varit mycket efterfrågade. Deras sortiment uppdateras med jämna mellanrum, nyheter och påfyllningar kommer in nästan dagligen. Målsättningen är att fortsätta vår tillväxt inom Finland och Skandinavien.

I nätbutiken samt hos Disturb kundtjänst är nyckelordet kvalité. De får mycket positiv feedback för våderas ra snabba leveranser, nivån hos Disturb kundtjänst samt deras sortiment. För varje beställning som kunden gjort som inloggad och även med en rabattkod så samlas 5% bonus som sedan kan användas vid kommande beställningar.