Disturb studentrabatt – 15% rabatt + Fri frakt

(0 recensioner)

Upp till 15% studentrabatt + Fri frakt

Visa rabattkod
15%
1 Gånger Löstes In
419 Visningar


Disturb studentrabatt

Disturb klädbutik på nätet grundades i mars 2011. Till en början bestod deras sortiment av sällsynta plagg som sticker ut, till och med av vissa varumärken som Disturb hade ensamrätt att sälja. Under resans gång, har deras sortiment breddats ut till mer basic produkter. Disturb erbjuder idag ett brett sortiment med nya intressanta varumärken för både kvinnor och män. Som student kan du handla till ett rabatterad pris på upp till 15%.

Bland Disturbs produktkategorier har jeans för både män och kvinnor varit mycket efterfrågade. Deras sortiment uppdateras med jämna mellanrum, nyheter och påfyllningar kommer in nästan dagligen. Målsättningen är att fortsätta vår tillväxt inom Finland och Skandinavien.

I nätbutiken samt hos Disturb kundtjänst är nyckelordet kvalité. De får mycket positiv feedback för våderas ra snabba leveranser, nivån hos Disturb kundtjänst samt deras sortiment. För varje beställning som du som studenten och en vanlig kund gjort som inloggad, samlas 5% bonus som sedan kan användas vid kommande beställningar.