Deichmann studentrabatt – Upp till 15% rabatt på hela köpet

(1 recension)

15% studentrabatt på hela köpet

Visa rabattkod
15%
467 Gånger Löstes In
2,922 Visningar


Deichmann studentrabatt

Deichmann grundades år 1913. Den nu nästan hundraåriga historien började i Essen Tysklan, i hjärtat av tyska Ruhr-området, där koncernen än idag har sitt huvudsäte. Deichmann Gruppen har 3600 butiker i 24 länder och omkring 36150 medarbetare världen över.

Deichmann är marknadsledande inom den tyska och europeiska skohandeln och erbjuder ett brett sortiment av skor för alla åldersgrupper. Nu erbjuder Deichmann även en studentrabatt. Det är inte bara förhållandet mellan pris och funktion som är viktigt för Deichmann, utan också att kunna erbjuda kunderna de senaste modetrenderna. Deichmanns trendspanare är ständigt morgondagens nyheter på spåret och uppdaterar våra kollektioner efter det senaste modet. Använd studentrabatten för att köpa senaste inom mode.

Deichmann erbjuder också ett stort sortiment av märken och modeller. Vid sidan av traditionella märken som Elefanten, Gallus och Medicus, erbjuder dom eleganta och högkvalitativa skor av märket 5th Avenue.
Deichmann har också sin unga Gracelandkollektion som är ständigt toppaktuell. För många idrottsutövande män och kvinnor hör sportskor av märket Victory till grundutrustningen. Deichmanns sortiment kompletteras också av välkända sportmärken som Adidas, Nike, Puma och Kappa. Deichmann lovar inte bara deras kunder det senaste modet till låga priser och studentrabatter utan också bra kvalitet.

Visa rabatten