Däckvaruhuset rabattkod – FRI FRAKT på hela köpet

(0 recensioner)

FRI FRAKT på hela köpet

Visa rabattkod
FRI
14 Gånger Löstes In
1,564 Visningar


Däckvaruhuset rabattkod

På Däckvaruhuset har de sedan 1998 sålt däck & fälgar på nätet vilket
innebär att Däckvaruhuset idag är en väletablerad nätbutik för däck & fälgar.

Däckvaruhusets unika urval av sommardäck, vinterdäck och aluminiumfälgar till riktigt konkurrenskraftiga priser har genom åren visat sig vara ett framgångsrikt koncept.

Stora inköp, rätt leverantörer och delvis egen import gör att Däckvaruhuset kan pressa priserna på deras däck & fälgar rejält. Däckvaruhuset har alltid 1000-tals däck i eget lager för att kunna leverera så snabbt som möjligt.

För att hålla Däckvaruhusets system uppdaterat vad gäller lagersaldo och däckpriser har Däckvaruhuset utvecklat ett system som kontinuerligt läser in lagersaldo och priser på 10.000- tals däck och fälgar hos flera av Europas största grossister. Det gör att Däckvaruhuset alltid kan presentera det pris som är mest fördelaktigt för dig som kund.

Hos Däckvaruhuset hittar du de flesta välkända märkesdäcken som t.ex Michelin och Continental men Däckvaruhuset har även ett stort utbud av mellanklassdäck och budgetdäck. Några av de mest populära sommardäcken är Continental Premium Contact 5, Continental Sport Contact 6, Dunlop Sport Maxx RT2, Michelin Pilot Sport 4 och Goodyear EfficientGrip Performance.

När det gäller vinterdäck är Nokian en stor favorit med dubbdäck som Hakkapeliitta 9 och friktionsdäck som Hakkapeliitta R3 eller nya WR D4 eller WR A4. Deras största konkurrent är Continental med sitt IceContact 2 eller deras nordiska vinterdäck Viking Contact 6. I mellanklassen finns bl.a populära Hankook W419, ett prisvärt dubbdäck med bra egenskaper.

Däckvaruhuset kan även erbjuda ett bra urval av däck med vit sida, ett säkert sätt att förhöja utseendet på din veteranbil eller för att få rätt look på din klassiker.

Företaget

Däckvaruhuset

På Däckvaruhuset har de sedan 1998 sålt däck & fälgar på nätet vilket innebär att Däckvaruhuset idag är en väletablerad nätbutik för däck &am ...

Visa alla rabattkoder