Smart Matkasse

(2 recensioner)

Smarta ekologiska matkassar som minskar matsvinnet

Visa rabattkod
50%
2,110 Gånger Löstes In
11,162 Visningar


City Gross Matkasse rabattkod

Välkommen till City Gross Matkasse – en av Sveriges största leverantörer av färdigkomponerade, hemlevererade matkassar. City Gross är en kedja med familjeägda stormarknader. De har funnits på den svenska marknaden sedan 1993 och finns nu i många svenska städer.

I butikerna hittar du alltid svenskt kött som styckats och packats av den kunniga charkpersonalen. De har även en fiskdisk och egna bagerier. De försöker även underlätta för sina kunder genom att Ä-märka produkter som innehåller få eller är helt utan tillsatser.

City Gross Matkasse har flest färska kvalitetsråvaror till lägst portionspris. Alltid med färskt svenskt butiksstyckat kött, fisk från säkra bestånd och ekologiska eller Ä-märkta produkter. City Gross erbjuder även matkassar som underlättar vardagen. Använd gärna City Gross rabattkoden när du beställer matkassen.

Online matinköp har aldrig varit mer populär. På City Gross kan kunder göra beställningar av sina matkassar i förväg. Om du har bestämt dig för att göra din mat shopping på nätet, måste du nu överväga vilken leverantör att välja. City Gross är en av de bästa som du kan hitta för att köpa City Gross matkasse. City Gross är en av de bäst fyllda leverantörerna av både skafferi snacks och färsk mat: en sökning efter ”kyckling” ger över 300 resultat. All mat levereras med en färskhetsgaranti.

City Gross Matkassarna är:

  • Klassisk Matkasse – lättlagade klassiska maträtter på 30-40 min som passar alla familjer.
  • ViktVäktarnas Matkasse – recept framtagna enligt ViktVäktarnas program och som lätt kan anpassas för hela familjen.
  • Bamses Barnkasse Matkasse – nyttiga färskvaror, roligt pyssel i receptfoldern och 4 snabba middagar som barn gillar.
  • Ekologisk Matkasse – innehåller största möjliga andel ekologiska råvaror (minst 75 %).
  • Vegetarisk Matkasse – för den som vill leva livet lite grönare.
  • Special Matkasse – utan fläskkött.
  • Laktos- och glutenfri Matkasse – för de som vill ha eller behöver specialanpassad kost.
  • Säsongs-/temabaserade matkassar, inkl. påsk, sommar, jul och nyår

Handla med en City Gross rabattkod

Om du vill handla mat billigare så kan du använda en City Gross rabattkod. Vi samlar alla aktuella rabattkoder och erbjudanden på ett och samma ställe för att underlätta för dig som handlar. Vårt mål är att göra din shoppingupplevelse roligare och billigare! Så ta en titt på vår sida nästa gång du är på jakt efter en City Gross rabattkod.

Visa rabatten

Företaget

City Gross

City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör City Gross inte som andra matbutikske ...

Visa alla rabattkoder