15% rabatt på hela köpet

(1 recension)

25% rabatt hos Chiquelle

Visa rabattkod
15%
1,134 Gånger Löstes In
5,617 Visningar


Chiquelle rabattkod

Chiquelle.com är skandinaviens snabbast växande modebutik. Hos Chiquelle.com hittar du unika produkter som du inte hittar någon annanstans. I sortimentet hittar du bland annat kläder, väskor och accessoarer. Namnet är inspirerat och taget från två franska ord: Chique/Chic, som betyder: ”stilig” och Elle som betyder ”hon”, ”henne”, – Chiquelle.Chiquelles mål är att inspirera tjejer med deras unika utbud av produkter och Chiquelles engagemang på sociala medier. Deras inköpare följer dagligen det senaste modet och söker efter de trendigaste och mest unika produkterna på marknaden som inte går att hitta någon annanstans. Alla Chiquelles produkter är handplockade av deras inköpare och finns endast att köpa på chiquelle.com.

Chiquelle har ett stort fokus på att alltid erbjuda deras kunder en så smidig shoppingupplevelse som möjligt och det ska vara lika enkelt att handla oavsett vart du är. Chiquelle fokuserar också på att alltid erbjuda en förstklassig och personlig kundservice som ger snabba svar genom mejl, chatt och sociala medier – ”We love our customers!”Under de senaste åren har Chiquelle vunnit flertalet priser vilket de självklart är mycket stolta över. Under 2015 blev Chiquelle utsedd till ”Årets bubblare” och ”Årets mobilupplevelse” på Jetshop Awards samt även ”Årets nykomling/rising star” på det internationella eventet Nordic eCommerce Summit. 2017 vann Chiquelle ytterligare 2 priser för ”Årets e-handel” samt ”Årets Design” på Skandinaviens största e-handelsevent SEBC. I juni 2017 vann Chiquelle det internationellt största priset på Global E-commerce Awards i Barcelona.


Handla med en Chiquelle rabattkod

Om du vill handla kläder billigare så kan du använda en Chiquelle rabattkod. Vi samlar alla aktuella rabattkoder och erbjudanden på ett och samma ställe för att underlätta för dig som handlar. Vårt mål är att göra din shoppingupplevelse roligare och billigare! Så ta en titt på vår sida nästa gång du är på jakt efter en Chiquelle rabattkod.

Visa rabatten

Företaget

Chiquelle

Under de senaste åren har Chiquelle vunnit flertalet priser vilket de självklart är mycket stolta över. Under 2015 blev Chiquelle utsedd till ”Årets bubb ...

Visa alla rabattkoder