BOOM Watches studentrabatt – Upp till 35% rabatt

(0 recensioner)

Upp till 30% studentrabatt

Visa rabattkod
30%
0 Gånger Löstes In
1,022 Visningar


BOOM Watches studentrabatt

BOOM Watches erbjuder sofistikerade och stilrena modeklockor med möjlighet att anpassa klockan genom en innovativ och smart lösning. Dessa klockorna säljs antingen kompletta eller i delar där du kan skapa en egen unik klocka. Konceptet är väl genomtänkt och produkterna säljs både online och via noggrant utvalda återförsäljare. Studentrabatter kan ofta hittar för deras klockor så använd gärna ditt studentkort för att se om det finns någon.

Bolaget grundades av VD Niklas Dahlgren efter en framgångsrik crowdfunding kampanj 2016. Efter många framgångsrika år i klockbranschen insåg Niklas Dahlgren att det fanns utrymme för förbättring. Branschen hade stagnerat och var inte längre i samklang med konsumenternas önskemål eller behov. Detta berodde till stor del på bristen på mångfald på marknaden. Tack vare ett gediget grundarbete och ett dedikerat team med lång erfarenhet av mode och livsstilsprodukter, fick Niklas möjligheten att genomföra sin vision att ta fram nästa generation klockor.

Företaget

BOOM Watches

BOOM Watches erbjuder sofistikerade och stilrena modeklockor med möjlighet att anpassa klockan genom en innovativ och smart lösning. Dessa klockorna säljs an ...

Visa alla rabattkoder