Apotea studentrabatt – 15% rabatt på allt

(1 recension)

15% studentrabatt hos Apotea

Visa rabattkod
15%
48,266 Gånger Löstes In
114,002 Visningar


Apotea studentrabatt

Apotea.se är Sveriges första fullskaliga apotek som inte har någon fysisk butik utan bara finns på nätet. Du som student kan handla med studentrabatt och få ett bra pris och erbjudande. Syftet med att ha apoteket bara på nätet är att öka servicen och underlätta vardagen för deras kunder. Apotea har lång erfarenhet av näthandel och sedan 2011 har de Läkemedelsverkets tillstånd att bedriva apotek med ett heltäckande sortiment av både receptfria och receptbelagda läkemedel.

Hos Apotea kan du dock handla mycket mer än bara läkemedel till ett studentpris – de har det mesta för din kropp, hälsa och ditt välbefinnande. Precis som på ett vanligt apotek fast med nätets bekvämlighet. Om du vill handla läkemedel billigare så kan du använda en Apotea studentrabatt. Så ta en titt på vår sida nästa gång du är på jakt efter en bra studentrabatt.

Hos Apotea kan du dock handla mycket mer än bara läkemedel till ett studentpris – de har det mesta för din kropp, hälsa och ditt välbefinnande. Precis som på ett vanligt apotek fast med nätets bekvämlighet. Om du vill handla läkemedel billigare så kan du använda en Apotea studentrabatt. Så ta en titt på vår sida nästa gång du är på jakt efter en bra studentrabatt. Apotea.se är ett apotek som endast finns online, vilket gör Apotea mycket kundvänligt och lättillgängligt. Du kan handla dygnet runt och Apotea skickar din beställning direkt hem till dig. Apotea studentrabatt erbjuder dig som student 10% rabatt på alla beställningar över 500 kronor. Kampanjen pågår och det finns inget slutdatum så utnyttja studentrabatten så länge den räcker!

Det finns två sätt att få Apoteas studentrabatt – antingen visar du upp ditt giltiga studentkort i kassan eller så registrerar du dig hos UNiDAYS som Apotea har samarbetat med. När du registrerar dig hos UNiDAYS får du automatiskt tillgång till exklusiva rabatter och erbjudanden från över 200 varumärken. Apotea är ett av dessa varumärken och som student registrerad hos UNiDAYS får du 10 % Apotea studentrabatt på alla beställningar över 500 SEK. UNiDAYS är en helt gratis tjänst för studenter, så registrera dig idag och börja spara på dina favoritmärken!

Apotea erbjuder ett brett utbud av produkter till konkurrenskraftiga priser, vilket gör det till ett utmärkt val för studenter som vill spara pengar. Med en Apotea studentrabatt kan du få 10% rabatt på alla beställningar över 500 kronor. För att få rabatten visar du bara upp ditt giltiga studentkort i kassan eller registrerar dig med UNiDAYS. Apotea är ett apotek som endast finns på nätet och som gör det enkelt och bekvämt att för alla dina behov av hälsa och välbefinnande. Så nästa gång du behöver köpa läkemedel, kom ihåg att utnyttja Apoteas studentrabatt och spara pengar.

Handla med en Apotea studentrabatt

Om du vill handla produkter från Apotea billigare så kan du använda en Apotea studentrabatt. Vi samlar alla aktuella studentrabatter och erbjudanden på ett och samma ställe för att underlätta för dig som handlar. Vårt mål är att göra din shoppingupplevelse roligare och billigare! Så ta en titt på vår sida nästa gång du är på jakt efter en Apotea studentrabatt.

Andra erbjudanden:

Några av andra rabatter för apotek för både student och icke.
meds-logoMEDS rabattkod – 22% rabatt på allt
Kronans-Apotek-logoKronans Apotek rabattkod – 10% rabatt på allt
Kronans-Apotek-logoKronans Apotek studentrabatt – 100 kr rabatt
apotek365-logoApotek365.se rabattkod – 10% rabatt på ett köp
apotek365-logoApotek365 rabattkod – 20% rabatt

Visa rabatten

Företaget

Apotea

Apotea är Sveriges första och största fullskaliga apotek på nätet som inte har alls någon fysisk butik utan bara finns på nätet. Syftet är att öka ser ...

Visa alla rabattkoder