RUM21 rabattkod December 2023

Visar 2 rabatter


Butik

RUM21

RUM21 är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och olika varianter av heminredning online av klassisk och ny design. RUM21 ingår i koncernen CDO ...RUM21 rabattkod

RUM21 är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och olika varianter av heminredning online av klassisk och ny design. RUM21 ingår i koncernen CDON Group tillsammans med butiker som CDON & Nelly med över 10 års erfarenhet av internethandel. High-end design, utan high-end prislappen? Det är typ RUM21  grej. De arbetar direkt med oberoende designers och beslutsfattare för att skapa bitar du kommer att älska, som är gjorda för att hålla - och kommer inte att bryta banken samt erbjuder RUM21 rabattkod. Vid sidan av RUM21 egna designteam arbetar de med beslutsfattare, leverantörer och oberoende designers, direkt från källan. Det betyder inga mellanhänder. Så du får ett rättvisare pris, och en stor ny pjäs. RUM21 väljer dem eftersom de är bäst på vad de gör, och de delar deras åsikter om saker. Resultatet? Kvalitet möbler som ser bra ut (och är snäll mot din plånbok också med RUM21 rabattkod). Att producera lager i små partier gör att RUM21 kan vara mer experimentella och ställa in deras kunders behov. RUM21 gör bara ett objekt när du har köpt den. Så det finns inte massor av extra lager sitter runt vderas årt lager. Deras design är handgjorda av hantverkare med omsorg, kärlek och uppmärksamhet på detaljer.

Sortiment

Sortimentet består av ett brett utbud av möbler och inredningsdetaljer av hög kvalitet med en exklusiva känslor från många välkända varumärken och formgivare. Varumärkena väljs ut med omsorg. RUM21 samarbetar med många av Europas ledande och eftertraktade tillverkare av möbler, belysning och heminredning och sortimentet växer kontinuerligt. RUM21's kunder består av såväl privatpersoner som företag.

Använd RUM21 rabattkod

RUM21 har ofta rabattkoder, studentrabatter och erbjudanden som gör att kunder kan handla möbler billigare. Om du är ute efter en RUM21 rabattkod så kan du ta en titt på vår sida, vi samlar nämligen aktuella erbjudanden och rabatter på en och samma sida för att underlätta för dig som letar. Vi hjälper dig att handla billigare med rabatt.