Matsmart rabattkod December 2023

Visar 4 rabatter


Butik

Matsmart

Matsmart - Billig mat på nätet. Din fyndbutik för matvaror. Handla billig mat och spara pengar genom att fynda bland Matsmarts billiga och smarta klipp. Du s ...Matsmart rabattkod

Matsmart - Billig mat på nätet. Din fyndbutik för matvaror. Handla billig mat och spara pengar genom att fynda bland Matsmarts billiga och smarta klipp. Du sparar både pengar och på miljön när du handlar på Matsmart. På Matsmart kan du handla mat mycket billigt med fantastiska upp till 70 - 90% rabatt och med hjälp av det minska matsvinnet. Använd gärna vår rabattkod och ett ännu bättre erbjudande. Vilka är Matsmart? Matsmart startade år 2013 och deras idén var att köpa in varor från butiker som annars skulle bara kastas och sedan säljer de dessa varor till konsumenter över hela Sverige med mycket sänkta och rabatterade priser via deras sajt. Och nu erbjuder de även en Matsmart rabattkod på 50 kr. Genom att handla på Matsmart gör du också något bra för både miljön genom att bidra till minskat matsvin i Sverige och för dig själv genom att spara pengar. Hos Matsmart hittar du även ett brett utbud av olika ekologiska varor som pasta, kaffe, läsk, godis, snacks och många andra.

Vad är unikt med Matsmart?

  • Att minska matsvinet är viktigt för både Matsmart och deras kunder
  • Matsmart säljer maten som skulle annars slängas
  • Maten är inte dålig och kan ätas
  • Du får upp till 70 - 90% rabatt
  • Använd rabattkoden och få 50 kr extra rabatt

Matsmart mat

Matsmart handlar in mat som annars skulle ha slängts på grund av till exempel att bäst före datumet börjar gå ut eller att förpackningen byts. Matsmart kontrollerar och vet att maten är fortfarande helt ätbar och på så sätt de vill bidra till minskat matsvinn. Därför säljer de den vidare för rabatterade priser. Gör ditt nästa storköp med någon av våra Matsmart rabattkod på 50 kr för att spara pengar samt äta mer ekonomiskt och miljövänligt. Bäst före datumet är endast en garanti från producenten att varan håller exakt samma kvalité som vid tillverkning. Det betyder inte att maten är dålig eller något efter. Faktum är att maten kan hålla i många veckor till och med månader efter att datumet passerat. Det enda som kan hända är att smak, konsistens, utseende, krispighet, färg eller tuggmotstånd förändras. Titta, lukta och smaka på maten då. Ser den okej ut, luktar den okej, smakar den okej? Men då är den också okej att äta. Glöm inte att använda Matsmart rabattkod nästa gång du handlar.

Leverans och frakt

Beroende på hur mycket du har köpt mat från Matsmart och var den ska levereras så betalar du olika priser för frakt. Om du vill hämta maten till postens uthämtninsgtälle så får du betala från endast 49 kr frakt och vill du ha den hemskickad till dörren så kostar det 99 kr. Det finns också ett alternativ, du kan hämta maten på Matsmarts lager i någon av städer där de finns och spara på leveranskostnaden. Matsmart brukar också erbjuda möjligheten för nya kunder att få fri frakt på din första beställning. Och sedan så får du också fri frakt möjligheter när du handlar över en viss summa.