Kronans Apotek rabattkod December 2023

Visar 5 rabatter


Butik

Kronans Apotek

Kronans Apotek är den tredje största apotekskedjan i Sverige med över 2,5 miljoner medlemmar i deras klubb. De har över 325 fysiska apotek runt om i Sverige ...Kronans Apotek rabattkod

Kronans Apotek är den tredje största apotekskedjan i Sverige med över 2,5 miljoner medlemmar i deras klubb. De har över 325 fysiska apotek runt om i Sverige samt en webbutik på nätet där du kan handla produkter dygnet runt. Hos Kronans Apotek är det din hälsa som är det viktigaste som finns och de är övertygade om att hälsa handlar om att må bra både på insidan och på utsidan. Därför förutom läkemedel så erbjuder de också många hälsoprodukter samt en 10% rabattkod som du kan använda för att handla bulligt.

Hämta ut dina recept samt handla produkter

På Kronans Apotek kan du både hämta ut dina recept samt handla produkter från deras hela sortimentet. Dessutom hittar du även produkter för hela familjen. Du hittar allt från hudvård, makeup, baby och barnprodukter till produkter för rökavvänjning, djurvård, självtester, intimprodukter och lindring vid olika besvär. Du hittar produkter från sådana kända varumärken såsom: ACO, Löwengrip Care & Color, Eucerin, Idun, Vichy och många andra.

Handla ännu billigare med Kronans Apotek rabattkod

Om du vill handla läkemedel billigare så kan du använda vår Kronans Apotek rabattkod och få 10% rabatt. Vi samlar aktuella rabattkoder och erbjudanden från Kronans Apotek på ett och samma ställe för att underlätta för dig som handlar. Ta en titt på vår sida igen nästa gång du är på jakt efter en Kronans Apotek rabattkod. Eller så har vi också många andra rabattkoder till höger som är populära bland våra besökare.