Kökets box rabattkod Oktober 2023

Visar 2 rabatter


Butik

Kökets box

Kökets box ger dig nya, spännande och inspirerande produkter, recept och tips varje månad! Innehållet är hemligt... tills du öppnar boxen. Du kan prenumer ...Kökets box rabattkod

Kökets box ger dig nya, spännande och inspirerande produkter, recept och tips varje månad! Innehållet är hemligt... tills du öppnar boxen. Du kan prenumerera på Kökets Box och få hem spännande och inspirerande produkter och recept. Du vet inte vad boxen innehåller förrän den levereras hem till dig vilket gör allt oväntad och intressant. Kökets Box är därför det perfekta sättet att inspireras och upptäcka nya produkter, matvaror och smaker. Det är ingen bindningstid på prenumerationen så du kan när som helst avsluta den helst så det behöver du inte oroa dig för.

Frakt & Leverans

Du betalar endast 129 kronor per box och Kökets Box bjuder även på frakten. Ofta får du i boxen för detta pris minst 10 mat- eller bakprodukter, en lyxig mattidning och en kokbok. Öppna för dig nya matupplevelser i vardagen eller ge bort den som en perfekt present till matälskaren i ditt liv. Kom ihåg att du ofta kan få rabatt på prenumerationen om du använder en Kökets Box rabattkod vid beställningstillfället. Här har vi samlat in rabattkoder som är aktuella och kan användas.