Footway rabattkod December 2023

Visar 3 rabatter


Butik

Footway

Footway är Sveriges största skobutik, bara ett par klick bort! De erbjuder dig fri frakt, fri retur, 180 dagars öppet köp, prisgaranti, snabba leveranser, p ...Footway rabattkod

Footway är Sveriges största skobutik, bara ett par klick bort! De erbjuder dig fri frakt, fri retur, 180 dagars öppet köp, prisgaranti, snabba leveranser, personlig service, många rabattkoder och ett brett utbud av skor till både kvinnor, män och barn.

Historia

Footway är ett gäng som har kul ihop och tycker att kunder är det bästa som finns. Det var så det började och det är så det kommer att fortsätta. Att de också älskar skor och har en lång erfarenhet av e-handel genom Footways resa med LensWay tror de inte är någon nackdel. Footway tycker att det ska vara enkelt och roligt att handla skor! De har ofta olika erbjudanden och kampanjer där du kan utnyttja våra rabattkoder.

Butiken

Hos Footway är det kunden som regerar. Alla skor som syns i webb-butiken finns på lagerhyllorna och eftersom de sköter lagret själva så gör Footway alltid deras yttersta för att kunderna ska få sina varor så fort som möjligt.