Flixbus rabattkod December 2023

Visar 2 rabatter


Butik

Flixbus

Med FlixBus, en ung långdistans mobilitetsleverantör. FlixBus är också beroende av partnerskap med små och medelstora företag. Mer information finns på F ...Flixbus rabattkod

Med FlixBus, en ung långdistans mobilitetsleverantör. FlixBus är också beroende av partnerskap med små och medelstora företag. Mer information finns på FlixBus.

FlixBus erbjuder

  • Biljetter från 29 kr
  • Tillgång till det största bussnätet i Europa
  • Gratis Wi-Fi ombord
  • Extra benutrymme
  • Eluttag ombord
  • E-biljett
  • Möjlighet att ändra bokningen upp till 15 minuter före avresa
  • Bagage ingår i priset

Grön och smart rörlighet för att uppleva världen

FlixMobility är en ung mobilitetsleverantör som har förändrat hur miljontals människor reser i Europa sedan 2013 via sitt Varumärke FlixBus. Som en unik kombination av teknik-startup, e-handelsplattform och transportföretag blev FlixBus snabbt Europas största intercitybussnät, vilket hjälpte miljontals människor att nå sina destinationer FlixBus  rabattkod. Under 2018 lanserades FlixTrain och utökade denna tjänst till järnvägsindustrin. Tack vare ett användarvänligt bokningssystem och omfattande dagligt ruttnät erbjuder FlixMobility resenärer möjlighet att uppleva världen, oavsett budget och med FlixBus rabattkod. Deras gröna bussar och fjärrtåg uppfyller de högsta säkerhets- och miljöstandarderna, vilket gör att de kan erbjuda ett hållbart, bekvämt och bekvämt alternativ till privata transporter.

FlixTravel-upplevelsen: Vår väg till framgång

Vår framgång kan tillskrivas digitaliseringen av traditionella bussresor. Med tekniska framsteg som vårt e-biljettsystem, FlixBus-App, gratis Wi-Fi ombord, GPS Live Tracking och ett automatiserat Delay-Management System, fortsätter FlixBus till bussresebranschen. Genom smart nätverksplanering och dynamisk prishantering kan de ge sina kunder bästa möjliga erbjudanden med FlixBus rabattkod. Deras FlixBus-nätverk är beroende av nära samarbeten med små och medelstora företag och ofta familjeägda företag - deras regionala busspartners - som ansvarar för den gröna FlixBus-flottan. För driften av deras långväga FlixTrains samarbetar de med de mest framgångsrika privata tågoperatörerna i Europa. Genom dessa partnerskap möter flixMobility-varumärkenas innovation och uppstartsanda den traditionella industrins mångåriga erfarenhet.

Från tyska Start-Up till Europas nr 1

FlixMobility grundades som start-up OflixBus av tre unga företagare i München som hade visionen att göra hållbara bussresor både bekväma och prisvärda. FlixBus lanserades officiellt 2013 efter avregleringen av bussmarknaden i Tyskland och blev snabbt den ledande långväga reseleverantören i landet.

Handla med en FlixBus rabattkod

Om du vill handla biljetter och få andra erbjudanden från FlixBus billigare så kan du använda en FlixBus rabattkod. De samlar alla aktuella rabattkoder, studentrabatter och erbjudanden på ett och samma ställe för att underlätta för dig som handlar. Vårt mål är att göra din shoppingupplevelse roligare och billigare! Så ta en titt på vår sida nästa gång du är på jakt efter en FlixBus rabattkod.