Bokus rabattkod December 2023

Visar 3 rabatter


Butik

Bokus

Bokus är riktigt bra på att leverera böcker och deras lager fylls på med hundratals nya böcker varje dag. Bokus.com är bokhandeln som jobbar 24/7 och har ...Bokus rabattkod

Bokus är riktigt bra på att leverera böcker och deras lager fylls på med hundratals nya böcker varje dag. Bokus.com är bokhandeln som jobbar 24/7 och har alltid de senaste nyheter samma dag de släpps. De har  miljoner böcker. Du hittar enkelt och utan omvägar boken du söker. Det är på bokus.com det händer. Och det händer dygnet runt. Finns boken, finns den hos Bokus.

Handla ljudböcker med rabatt

En ljudbok är ett perfekt alternativ att ha i öronen på tåget, när du lagar mat, städar eller ligger på stranden på semester. På Bokus hittar du de allra senaste titlarna, ofta med rabatt med vår Bokus rabattkod, i både CD och mp3-format för nedladdning. Frossa bland titlar som Där inga ögon ser, Kvinna inför rätta och Det mest förbjudna. Du kan även lyssna på engelska titlar som One with you, Generation Loss och My Brilliant Friend.

Använd en Bokus rabattkod

När du handlar på Bokus/Adlibris kan du både logga in som kund för att få översikt över alla dina köp.. Du anger ditt namn, adress och personnummer. När du går vidare till nästa steg kan du på den högra sidan välja alternativet ”Ange kampanjkod” där du fyller i Bokus rabattkod. När du trycker på Spara så ser du om din rabattkod är aktiv eller inte.