Apotea rabattkod September 2023

Visar 5 rabatter


Butik

Apotea

Apotea är Sveriges första och största fullskaliga apotek på nätet som inte har alls någon fysisk butik utan bara finns på nätet. Syftet är att öka ser ...Apotea rabattkod

Apotea är Sveriges första och största fullskaliga apotek på nätet som inte har alls någon fysisk butik utan bara finns på nätet. Syftet är att öka servicen, leveranstider och utbudet. De har gigantiska lager och det finns alla möjliga produkter som kan levereras snabbt till dig. Apotea har lång erfarenhet av näthandel och sedan 2011 har de Läkemedelsverkets tillstånd att bedriva apotek med ett heltäckande sortiment av både receptfria och receptbelagda läkemedel. Vilket är mycket bekvämd för dig som vill handla alla sina läkemedel på ett och samma ställe utan att behöva gå ut och leta de på ett vanligt apotek ute på stan. Hos Apotea kan du dock handla mycket mer än bara läkemedel. Apotea har det mesta för din kropp, hälsa och ditt välbefinnande. Precis som på ett vanligt apotek fast med nätets bekvämlighet, fri frakt och snabba leveranser. Och nu även får du från oss en Apotea rabattkod med erbjudanden på upp till 50% rabatt.

Certifiering

Apotea är certifierad som en för konsumenten Trygg e-handel. Detta framgår på symbolen som de har på Apoteas hemsida. Vem som helst får inte utnyttja sådana Trygg e-handelssymbolen och de kan lätt verifieras genom att du klickar på symbolen. Det är en kvalitetsstämpel som enbart tilldelas e-handelsföretag som lever upp till uppställda krav för att skapa trygg handel för konsumenter på internet. De grundläggande kraven för att bli certifierad är bland annat tydliga företagsuppgifter, tillgänglig support, information om priser och leveranstider, vart konsumenten vänder sig för att få hjälp vid returer och reklamationer med mera. Utöver detta gäller förstås att Apotea följer svensk lag. Målsättningen är att det skall kännas lika tryggt och säkert att handla på Internet som i en vanlig fysisk butik. Bakom certifieringen står bland andra Råd & Rön, Konsumentverket, Svensk Handel samt Svensk Distanshandel. När du ser en Trygg e-handelssymbol i anslutning till en e-handlare skall du kunna lita på att du kan handla tryggt och säkert i webbutiken. För mer information se Trygg e-handels hemsida.